Dijous

Temps: 32 - Parets: 2
Autor/a: Tot Country Granollers
Font: Dan McFlyer



Música del ball:
Creedence Clearwater Revival - Cotton Fields


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

1-8 Grapevine Right – Rolling Wheel Left
Fem un bàsic cap a la dreta, obrint cama dreta a la dreta, creuem cama esquerra per darrera, obrim cama dreta i marquem punta esquerra al costat de la dreta.
Amb l’esquerra cap a l’esquerra fem ¼ de volta cap a l’esquerra – Avançant la cama dreta fem ¼ de volta cap a l’esquerra – pivotant sobre la cama dreta fem mitja volta més cap a l’esquerra i ajuntem cama dreta al costat de l’esquerra (tot desplaçant-nos cap a la posició inicial)

9-16 Jazzbox Right – Rocking Chair Right.
Amb la dreta fem un jazzbox – creuem cama dreta davant l’esquerra, tornem el pes a l’esquerra, descreuem la dreta i piquem amb l’esquerra al costat.
Amb la dreta fem un rock davant i tornem el pes a l’esquerra – fem un rock amb la dreta darrera i tornem el pes a l’esquerra.

17-24 Locking Steps Right – Scuff – Locking Steps Left – Scuff
Avancem pas dret davant, ajuntem peu esquerra al costat, pas davant amb la dreta i freguem el terra amb el taló esquerra
Avancem pas esquerra davant, ajuntem peu dret al costat, pas davant peu esquerra i amb la dreta freguem el taló pel terra.

25- 32 Rock Step Right – ½ Right – Double Kick – Double Stomp.
Amb la dreta fem un rock davant i tornem el pes a l’esquerra.
Pivotant sobre la cama esquerra fem mitja volta cap a la dreta amb un pas i ajuntem l’esquerra al costat.
Fem dues puntades endavant amb la dreta i piquem a terra un cop amb la dreta i un cop amb l’esquerra.

Tornem a començar.

La música fa una breu presentació d'aproximadament 12 counts en la que no fem res, s’atura i comença la cançó amb una altre presentació de veu.
Aquesta presentació de veu també de 12 temps tampoc no fem res, començarem quan tot funcioni a l’hora, pasada la presentació músical i els 12 temps de presentació de veu, just quan diu la frase Rocking in the Creadle.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...