No T Kansas # 1er lloc al V Concurs del Kansas Country - 2007

Ball revisat Ball revisat | Disposa de vídeo Vídeo al final del fullFrançais Français

Temps: 48 + 12 (tag) - Parets: 2
Autor/a: Els Quatre: Angie, Lídia, Adolf i Edu

Font: Els Quatre

Música del ball:
Brian Burns - I’ve been everywhere


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

SALTS AMB DESPLAÇAMENT, STOMP
1-4 Amb un salt creuem el peu dret per davant l’esquerre en diagonal i al mateix temps fem un hook amb el peu esquerre per darrere del dret. Desplaçant-nos cap l’esquerra, abaixem el peu esquerre i fem un kick amb el peu dret en diagonal al davant. Tornem a saltar creuant el peu dret per davant l’esquerre en diagonal i desplaçant-nos cap l’esquerra, i fem el hook amb l’esquerre per darrere del dret. Abaixem el peu esquerre marcant un stomp al lloc.

SWIVETS
5-8 Swivets a la dreta, tornem al lloc, swivets a l’esquerra i tornem al lloc.

SALTS AMB DESPLAÇAMENT, STOMP
9-12 Amb un salt creuem el peu esquerre per davant del dret en diagonal i al mateix temps fem un hook amb el peu dret per darrere de l’esquerre. Desplaçant-nos cap la dreta, abaixem el peu dret i fem un kick amb el peu esquerre en diagonal al davant. Tornem a saltar creuant el peu esquerre per davant del dret en diagonal i desplaçant-nos cap la dreta, i fem el hook amb el dret per darrere de l’esquerre. Abaixem el peu dret marcant un stomp al lloc.

SWIVETS
13-16 Swivets a la dreta, tornem al lloc, swivets a l’esquerra i tornem al lloc.

BASIC DE 2 TEMPS AMB ¼ VOLTA, ¾ VOLTA AMB SALTS, OBRIM PEUS
17-22 Amb ¼ volta a la dreta comencem els dos primers temps del bàsic: pas peu dret amb ¼ volta a la dreta, creuem peu esquerre per darrere del dret. Girant sobre el peu esquerre aixequem el peu dret i girem ¾ volta a la dreta amb dos salts, tornant a la paret inicial. Abaixem el peu dret obrint en diagonal a la dreta i obrim el peu esquerre en diagonal a l’esquerra a la mateixa alçada (posició en “V”).

SWIVETS
23-24 Swivets a la dreta i tornem al lloc.

TANQUEM PEUS, CREUEM, ¾ VOLTA, TALO, STOMP, HOLD
25-32 Tanquem peu dret enrere, tanquem peu esquerre enrere a la mateixa alçada, creuem el peu dret per davant de l’esquerre, sobre les puntes dels peus fem ¾ volta a l’esquerra. La punta del peu esquerre pasa a taló, abaixem el peu esquerre i fem un stomp amb el dret al costat de l’esquerre. Temps mort.

BASIC
33-36 Bàsic cap a l’esquerra començant amb el peu esquerre i acabant creuant el peu dret per davant de l’esquerre.

CHASSE, ROCK STEP
37-40 Chassé cap a l’esquerra amb el peu esquerre. Rock step creuant el dret per darrere de l’esquerre.

BASIC DE TRES TEMPS AMB ¼ VOLTA, HOLD
41-44 Començant amb el peu dret, fem els tres primers moviments del bàsic acabant amb ¼ volta a la dreta (peu dret a la dreta, creuem el peu esquerre per darrere del dret i peu dret a la dreta fent ¼ volta a la dreta). Temps mort.

PUNTA AMB ½ VOLTA, PAS ½ VOLTA, PAS
45-48 Posem punta peu esquerre al davant, a l'abaixar el peu fem ½ volta a la dreta sobre les puntes dels peus, pivotem sobre el peu esquerre i posem peu dret enrere fent ½ volta a la dreta i ajuntem el peu esquerre al costat del dret.

Tornar a començar.

TAG

Per seguir la música i al tenir dues parts ben identificades a cada paret, aquest ball té un afegit. En concret es tracta de partir del moviment 44 on havíem acabat després de fer els tres primers moviments del bàsic amb ¼ volta a l’esquerra i un temps mort. Aquest afegit s’ha de fer a les primeres parts de la cançó que és on es perllonga l’estrofa i que coïncideix amb les parets senars (1-3-5-7-9).

D’aquesta manera el ball quedaria axí a cada paret: 60 counts (1ª) – 48 counts (2ª) – 60 counts (3ª) - 48 counts (4ª) – 60 counts (5ª) – 48 counts (6ª) – 60 counts (7ª) – 48 counts (8ª) – 60 counts (9ª) (hi ha una parada quan acaba el 60 moviment) – 48 counts (10ª) (no es fan tots ja que és el final).

Afegit:

PUNTA AMB ½ VOLTA, ROCK STEP AMB ½ VOLTA (2), PAS, STOMP
45-52 Posem punta peu esquerre al davant, a l'abaixar el peu fem ½ volta a la dreta sobre les puntes dels peus, pivotant sobre el peu esquerre fem ½ volta a la dreta amb el peu dret, rock davant amb peu dret, al tornar el pes fem ½ volta a la dreta, rock davant amb peu dret, al tornar el pes fem ½ volta a la dreta i stomp peu esquerre al costat del dret.

KICK, STOMP, SWIVELS, KICK, STOMP, SWIVELS
53-60 Kick peu dret i stomp peu dret, swivels cap a la dreta amb peu dret (obrim punta i obrim taló anant cap a la dreta), kick peu esquerre i stomp peu esquerre. Swivels cap a l’esquerra amb peu esquerre (obrim punta i obrim taló anant cap a l’esquerra).


Vídeos

Font: adolc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...