Reckless # Mr Banjo Festival 2006

Temps: 32 - Parets: 4
Autor/a: Anna Mansilla (Escrit pel Mr Banjo Festival 2006)

Font: Anna Mansilla

Música del ball:
Dixie Chicks - Never say die (lenta)
Aaron Watson - Reckless (recomenada)


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

1-4 Pas endavant amb la dreta, stomp amb l’esquerra al costat de la dreta, pas endarrera amb l’esquerra, kick amb la dreta endavant.

5-8 Coaster step lent amb la dreta (pas dreta endarrera, pas esquerra endarrera, pas dreta endavant i stomp amb l’esquerra al costat de la dreta)

9-12 Obrir la punta esquerra cap a l’esquerra, obrir el taló esquerra cap a l’esquerra. Marcar la punta dreta darrera i fer mitja volta pivotant sobre les puntes cap a la dreta.

13-16 Rock step davant amb l’esquerra (tornar el pes a la dreta), marcar la punta esquerra darrera i girar un quart de volta cap a l’esquerra deixant el peu esquerra a terra.

17-20 Rock step creuat amb la dreta per sobre de l’esquerra i descreuar fent un pas lateral amb la dreta cap a la dreta i stomp amb l’esquerra al costat de la dreta.

21-24 Bàsic cap a l’esquerra creuant la dreta per sobre l’esquerra al temps 4 (pas lateral amb l’esquerra cap a l’esquerra, creuar la cama dreta per darrera de l’esquerra, pas lateral amb l’esquerra cap a l’esquerra i creuar la cama dreta per davant de l’esquerra)

25-28 Rock step lateral amb l’esquerra (obrir l’esquerra a l’esquerra deixant tot el pes a l’esquerra, canviar el pes a la cama dreta) Creuar l’esquerra per darrera de la dreta i Hold

29-32 Rock step lateral amb la dreta (obrir la dreta a la dreta deixant-hi tot el pes i tornar el pes a l’esquerra) i pas endavant amb la dreta i stomp amb l’esquerra al costat de la dreta


Vídeos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...