Country People

Temps: 64 - Parets: 2
Autor/a: Lluïsa Colls (Palamos 2008)

Font: Lluïsa Colls

Música del ball:
Bruce Springsteen - From Small Things


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

1 – 4
Taló dret davant, apujem a cama esquerra, taló dret davant, punta dreta enrere, ½ volta a la dreta al mateix temps que fem puntada amb la dreta endavant, dreta a lloc, pas esquerre endavant i ½ volta a la dreta.

9 – 16
Taló esquerre davant, apujem a cama dreta, taló esquerre davant, punta esquerra enrere, ½ volta a l'esquerra al mateix temps que fem puntada amb l’esquerra endavant, esquerra a lloc, pas dret endavant i ½ volta a l’esquerra.

17 – 24
Bàsic a la dreta, al quart temps creuem esquerra per davant la dreta, amb la dreta marquem un rock a la dreta, tornem el pes fent ¼ de volta a l’esquerra, txa txa amb la dreta endavant.

25 – 32
Pas esquerra endavant i ¾ de volta a la dreta, punta esquerra endavant i abaixem taló, punta dreta endavant i abaixem taló, rock step amb l’esquerra endavant i tornem el pes a la dreta.

33 – 38
Girem ½ volta a l’esquerra, scuff amb la dreta al costat, dreta davant, ½ volta a l’esquerra, esquerra enrere i ½ volta a l’esquerra.

39 – 46
Saltant, creuem dreta per davant l’esquerra i aixequem esquerra per darrere, tornem esquerra a loc i fem puntada dreta endavant, dreta a lloc i fem puntada esquerra endavant, creuem esquerra per davant la dreta i aixequem dreta per darrere, dreta a lloc i aixequem genoll esquerre enlaire, fem dos salts fent ½ volta a l’esquerra i abaixem.

47 – 54
Pas dret endavant i ½ volta cap a l’esquerra, volta sencera em dos temps: (dreta endavant i ½ volta, esquerra enrere i ½ volta), amb la dreta fem um rock step a la dreta i tornem el pes a l’esquerra i un rock step enrere i tornem el pes a l’esquerra.

55 – 64
Pas amb la dreta endavant i ½ volta a l’esquerra, coaster step lent amb l’esquerra i piquem amb la dreta al costat, piggeon moviment esquerra i dreta (4 temps).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...