Sweeney # IX Concurs del Nashville Country Club #

Temps: 64 - Parets: 4
Autor/a: UNDERTAKERS: Mercè, Montse, Kenneth i Xavi

Font: UNDERTAKERS: Mercè, Montse, Kenneth i Xavi

Disposa de vídeo Disposa de vídeo (al final del full)

Música del ball:
Sunny Sweeney - If I could


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

½ VOLTA, 1/2 VOLTA, PUNTA, SUFFLE, ROCK STEP, 1/2 VOLTA, STOMP
1 - 4 Peu dret davant i mitja volta cap a l’esquerra, peu dret davant i mitja volta cap a l’esquerra.
5 - 8 Marquem punta del peu dret, abaixem la punta fent ¼ de volta cap a la dreta i fem una volta sencera en dos temps cap a la dreta.
9 - 14 Marquem punta dreta davant i abaixem el taló, rock step amb el peu esquerre amb mitja volta cap a l’esquerra i stomp amb el peu dret al costat de l’esquerre.

SEQÜÈNCIA COMPLETA DEL FEET
15 - 30 Obrim 3 vegades cap a la dreta 2 cap a l’esquerra 2 cap a la dreta 1 dreta 1 esquerra.

CROSS, SLIDE, CROSS, SLIDE, CROSS I PUNTA
31 - 32 Pas endavant amb el peu dret creuant-lo per davant del peu esquerre i arrosseguem el peu esquerre per darrere del peu dret.
33 - 34 Pas endavant amb el peu dret creuant-lo per davant del peu esquerre i arrosseguem el peu esquerre per darrere del peu dret.
35 - 36 Pas endavant amb el peu dret creuant-lo per davant del peu esquerre i marquem la punta esquerra darrere.

PASSOS ENRERA SALTANT
37 - 38 Fem un salt cap enrere amb el peu esquerre, el dret es queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu dret i tornem el peu dret al terra mentre fem un Hook amb el peu esquerre per darrere.
39 - 40 Fem un salt cap enrere amb el peu esquerre, el dret es queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu dret i tornem el peu dret i fem un Hook amb el peu esquerre per darrere.
41 - 42 Fem un salt cap enrere amb el peu esquerre, el dret es queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu dret i tornem el peu dret al terra a la vegada que fem una puntada amb el peu esquerre al costat.

CROSS, SLIDE, CROSS, SLIDE, CROSS I PUNTA
43 – 44 Pas endavant amb el peu esquerre creuant-lo per davant del peu dret i arrosseguem el peu dret per darrere del peu esquerre.
45 -46 Pas endavant amb el peu esquerre creuant-lo per davant del peu dret i arrosseguem el peu dret per darrere del peu esquerre.
47 - 48 Pas endavant amb el peu esquerre creuant-lo per davant del peu dret i marquem la punta dreta darrere.

PASSOS ENRERE SALTANT I CROSS
49 - 50 Fem un salt cap enrere amb el peu dret, l’esquerre queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu esquerre i tornem el peu esquerre al terra i fem un Hook amb el peu dret darrere.
51 - 52 Fem un salt cap enrere amb el peu dret, l’esquerre queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu esquerre i tornem el peu esquerre al terra i fem un Hook amb el peu dret darrere.
53 - 54 Fem un salt cap enrere amb el peu dret, l’esquerre queda a l’aire al mateix temps que fem una puntada davant amb el peu esquerre i tornem el peu esquerre al terra a la vegada que fem una puntada amb el peu dret davant.
55 - 56 Creuem el peu dret per davant del peu esquerre, a la vegada que fem un Hook per darrere amb el peu esquerre i descreuem el peu dret a la vegada que recolzem el peu esquerre al terra.

BÀSIC, ½ VOLTA, TEMPS, PAS I TEMPS
57 - 60 Bàsic a la dreta i al tercer temps girem un ¼ de volta cap a la dreta i fem una pausa.
61 - 62 Pas amb el peu esquerre davant i fem ½ volta cap a la dreta.
63 - 64 Pas endavant amb el peu esquerre i fem una pausa.


Vídeos

Font: Countrycat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...