A little too late

Français / English

Temps: 64 - Parets: 4
Autor/a: Els Quatre (Angie, Lídia, Adolf i Edu)
Font: Lídia

Música del ball:
Mark Chesnutt - It's a little too late



DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

KICKS, ½ VOLTA
1-4 Kick peu esquerra davant, kick peu esquerra en diagonal a l’esquerra, ½ volta a l’esquerra pivotant sobre el peu dret a la vegada que recolzem el peu esquerra, i juntem el peu dret al costat de l’esquerra.

SLOW VAUDEVILLES
5-12 Vaudeville de quatre temps (peu esquerre creua per davant peu dret, obrim peu dret a la dreta, taló peu esquerre en diagonal a l’esquerra i posem peu esquerre al costat del dret) començant amb peu esquerre cap a la dreta i Vaudeville de quatre temps (peu dret creua per davant peu esquerre, obrim peu esquerre a l’esquerra, taló peu dret en diagonal a la dreta i posem peu dret al costat de l’esquerre) començant amb peu dret cap a l’esquerra.

ROCK STEP
13-16 Rock step amb el peu esquerre al davant i al darrere.

SHUFFLE, ROCKS STEPS AMB VOLTES, STEP, STOMP
17-24 Shuffle endavant peu esquerre amb ½ volta a la dreta, marcant el taló esquerre i com un compàs fem: rock step amb peu dret i ½ volta a la dreta, rock step amb peu dret i ½ volta a la dreta, pas peu dret, stomp amb peu esquerre.

PIGEON TOED MOVEMENTS, STOMPS
25-32 Desplaçant-nos cap a la dreta, obrim puntes, obrim talons, obrim puntes i stomp amb peu esquerre. Desplaçant-nos cap a l’esquerra, tanquem puntes, obrim talons, tanquem puntes i stomp amb peu dret.

KICKS, STOMPS (FUET)
33-36 Amb el peu dret: kick davant, stomp, kick darrere en diagonal a la dreta i stomp.

SWIVETS
37-40 Sobre el lloc aixequem punta dreta a la dreta i taló esquerre cap a l’esquerra, l'abaixem al lloc, aixequem punta esquerra a l’esquerra i taló dret a la dreta, l'abaixem al lloc.

SALTS, ROCKS STEPS AMB VOLTES, STOMPS
41-48 Amb peu dret aixecat, saltem cap enrere sobre el peu esquerre per dues vegades, i com un compàs i deixant el peu esquerre fem: rock step cap enrere amb peu dret girant ½ volta a la dreta, fem rock step amb peu dret i tornem a girar ½ volta a la dreta, i 2 stomps amb peu dret i peu esquerre

SALTS AMB ¼ VOLTA A L’ESQUERRA (2 JAZZ BOX DE 3 PASSES), STOMPS
49-56 Amb salts: creuem peu dret sobre l’esquerre, obrim peu esquerre, obrim peu dret, amb ¼ volta a l’esquerra creuem el peu esquerre sobre el dret, obrim peu dret, obrim peu esquerre, i fem 2 stomps amb peu dret i peu esquerre.

SALTS, STOMPS
57-60 Amb el peu dret aixecat i obert cap la dreta, saltem sobre el peu esquerre en diagonal a la dreta per dues vegades, i fem 2 stomps amb peu dret i peu esquerre.

JAZZ BOX AMB VOLTA A L'ESQUERRA
61-64 Fem un jazz box començant amb el peu dret en el lloc i fent una volta sencera cap a l’esquerra.


Vídeos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...