Chew Chew Spit # 5è Lloc al 1r Concurs del Buffalo / # 10è Lloc al I Concurs de la SHTBA - 2004

Temps: 54 - Parets: 4
Autor/a: Elisenda + Grup C-58 (Jesus, Pepi, Monica i Santi)

Font: Elisenda

Disposa de vídeo Disposa de vídeo (al final del full)

Música del ball:
South Mountain - Chew Tobacco Rag


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

SWIVET
1 – 4. 2 Swivets. Un a la dreta i un altre cap a l'esquerra.

HOOK COMBINATION
4 – 8. Hook combination amb la cama dreta en 4 temps (taló dret davant, taló dret a la canya dreta, taló dret davant i taló dret al lloc)

PIGEON TOED MOVEMENT
9 – 12. Moviments desplaçant els talons i les puntes, una vegada amb cada una i començant cap a la dreta (obrim puntes, tanquem puntes, obrim puntes i tanquem puntes)

BRUSH DAVANT-DARRERA
13 –16. Fem un brush amb la dreta cap endavant i un stomp i fem un altre brush cap a enrere i un stomp al lloc, en 4 temps.

PUNTA-CROS-DRETA-ESQUERRA
17 –20. Posem la punta del peu dret al costat dret i amb un salt desplaçant el peu esquerre cap enrere, la creuem per davant del peu esquerre en 4 temps.
21 –24. Posem la punta esquerra al costat esquerre, desplacem el peu dret cap enrere i amb un saltet creuem l'esquerra per davant de la dreta.

GRAPEVINE DRETA
25 – 28. Un bàsic a la dreta en 4 temps

GRAPEVINE ESQUERRA
29 – 34. Fem un bàsic cap a l'esquerra de 6 temps i en el 3r temps fem ¼ de volta cap a l'esquerra i en el 4rt temps fem un Hold, un scuf amb la dreta cap endavant i fem 1/2 volta cap a l'esquerra.

ROCK STEP ENDAVANT-ENRERA
35 – 38. Rock step cap endavant amb el peu dret i Hold
39 – 42. Rock step enrere amb el peu esquerre i Hold.

PUNTA ESQUERRA
43 – 46. Punta dreta al costat i punta dreta davant obrint els 2 talons cap enfora, girar els talons cap endins (semblant als passos 13-14 del ball Don’t you like it)

PUNTA DRETA
47 – 50. Punta esquerra al costat i punta esquerra davant, i repetim el pas 43-46 fent el mateix

JAZZ BOX-DRETA
51 – 54. Jazz Box començant amb la dreta en 4 temps


Pd: El ball acaba quan falten 21 segons pel final de la cançó, durant els quals només es sent al cantant i no hi ha música de fons, i és en aquest moment quan s'ha de fer una sèrie quasi completa del ball, des del pas 1 fins al 25-28 inclòs, és a dir:

Bàsic a la dreta i el temps 4rt es posa la punta esquerra al costat de la dreta i fem una volta sencera cap a l'esquerra (al Cowboy by night se'n fa una) i acabem amb un stomp a lloc i saludant amb la mà al barret fins que acabi la cançó.


Vídeos

Font: cowgirlmontse72


Font: countryriderscat


Font: countryriderscat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...