Vertical expressions

Video disponibleEnglish English

Temps: 32 - Parets: 4 (intermediate)
Autor/a: Vera Fischer & Teresa Lawrence

Font: Elisa Xalma

Disposa de vídeo Disposa de vídeo (al final del full)

Música del ball:
Bellamy brothers & Freddy Fender - Vertical Expression [102 bpm / CD: Lonely Planet]


DESCRIPCIÓ DELS PASSOS

1 – 4 Creuem el peu dret per davant de l’esquerra marcan la punta a terra, tornem el peu a lloc, txa, txa, txa començant amb el peu esquerra cap endavant.

5 – 8 Creuem el peu dret per davant de l’esquerra marcant la punta a terra, tornem el peu a lloc, txa, txa, txa començant amb el peu esquerra cap endavant.

9 – 12 Rock step amb el peu dret davant, tornem el pes a lloc, txa, txa, txa amb el peu dret alhora que fem mitja volta cap a la dreta

13 – 16 Jazz box amb el peu esquerra de tres temps, al quart temps marquem la punta del peu dret al costat dret

17 – 20 Fem mitja volta cap a la dreta fent dreta esquerra, fem mitja volta cap a la dreta amb un txa, txa, txa amb la dreta.

21 – 24 Rock step amb el peu esquerra davant del dret, tornem el pes a lloc i txa, txa, txa, amb el peu esquerra cap a l’esquerra

25 – 28 – Rock step amb el peu dret davant de l'esquerra, tornem el pes a lloc, txa, txa, txa, amb el peu dret alhora que fem un quart de volta cap a la dreta

29 – 32 Txa, txa, txa amb el peu esquerra alhora que fem mitja volta cap a la dreta, rock step amb el peu dret darrera i tornem el pes a lloc.

Pont
Aquest ball te dos ponts, un a l'acabament de la segona paret i l'altre a l'acabament de la part instrumental que hi ha al mig de la cançó. Aquesta part instrumental dóna temps per fer dues parets.

1 – 4 Rock step a la dreta i tornem el pes a lloc, creuem el peu dret per darrera del esquerra, portem l'esquerra cap a l’esquerra i creuem el peu dret per davant de l'esquerra

5 – 8 Rock step a l'esquerra i tornem el pes a lloc, creuem el peu esquerra per darrera del dret, portem el peu dret cap a la dreta i creuem el peu esquerra per davant del dret (són el mateixos passos que es fan al començament del ball Ligthing Polka)


Vídeos

Font: emilimuntaner


Font: FlyingbootsHalle
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...